Svenska

English
+Startsida
+Om företaget
*Nyheter
2008
2007
2006
Nyhetsbrev som e-post
+Produkter
+ Beställ
+Ladda ner
+Återförsäljare
+Kontakt
+Länkar

NYTT: Ladda ner PC program gratis:
Pivario Configuration Center

NYTT: Upgradera gratis till ny Pivario V1 mjukvara:
Pivario V1 1.0.0 software

NYTT: Online visning och nedladdning av nya konfigurationer
Konfigurationer...

Nyhetsbrev som e-post
Anmäl er till nyhetsbrevet

2008-02-25  

Ny mjukvara till Pivario V1

Nu lanseras en ny mjukvaruversion till Pivario V1, version 1.0 . V1an är nu bättra på att vara följsam nedväxlingar och behålla ingrepp i remmen. Samtidigt är den bättre på att växla ner och göra snabbt frångrepp när vartalet sjunker snabbt. Andra utmärkande egenskaper är att kontrollen av ett mjukt ingrepp vid start förbättras avsevärt bland många andra små men viktiga detaljer.


Nya färdiga konfigurationer

Förutom att Pivario V1an skall laddas med mjukvara skall den dessutom laddas med en parameteruppsättning som anger V1ans egenskaper, dessa ger olika växlingskurvor, tillslagsvarv o.dyl. som är anpassade för olika fordonsmodeller och motorer. Vi har tagit fram nya parameteruppsättning konfigurationer som tar tillvara egenskaperna i den nya 1.0 mjukvaran samt valt att göra större skillnad i karaktären mellan de olika körlägena. Du kan använda vårt online verktyg för att bläddra, visa och göra dina egna konfigurationer...


Fri uppgradering av mjukvara

För dig som är ägare av en Pivario V1 så är tillgången till version 1.0 gratis. Hur kan du då gå till väga med att få din variator uppgraderad:

-- Kontakta din återförsäljare så kan han hjälp dig med uppgraderingen. Handlare kan behöva ta ut en avgift för att utföra arbetet även om mjukvaran i sig är gratis.

-- Pivario kommer ut på uppgraderingskampanj till ett antal handlare och utför gratis uppgradering åt dig. Håll utkik på vår websida eller hör med din handlare när och vart vi skall komma. I utbyte så vill vi bara höra vad just du fått för erfarenheter av din Pivario V1.

-- Uppgradera själv din Pivario V1a med ny mjukvara. Ett fritt tillgängligt PC program kommer inom de närmaste dagarna läggas ut på denna www-sida som används för att ladda i mjukvaran i din Pivario V1a. Anslutningskablar och verktyg kan du köpa från oss, via din handlare eller direkt.


Download, för gör-det-själv:

Pivario Configuration Center: Ladda ner, installera...
För Microsoft Windows 95,98, NT, XP, Vista.

Pivario V1 Software 1.0: Ladda ner
För Pivario V1 Variator

Färdiga konfigurationer till 1.0 mjukvaran
Bläddra, välj, visa och ladda ner...

PIVARIO AB | Offerdalsvägen 25, Box 41, SE-835 21 KROKOM, Sweden | Phone: +46 (0)70 524 33 81 | Fax: +46 (0)640 616 26 | www.pivario.com