Svenska

English
+Startsida
+Om företaget
+Nyheter
+Produkter
+ Beställ
+Ladda ner
+Återförsäljare
+Kontakt
+Länkar

NYTT: Ladda ner PC program gratis:
Pivario Configuration Center

NYTT: Upgradera gratis till ny Pivario V1 mjukvara:
Pivario V1 1.0.0 software

NYTT: Online visning och nedladdning av nya konfigurationer
Konfigurationer...

Nyhetsbrev som e-post
Anmäl er till nyhetsbrevet

2008-05-21  

Pivario på TERRI

Det är idag ett år sedan den första Pivariovariatorn såldes till en Terri miniskotare. Sedan dess har Pivarios V1-Forestvariator blivit mycket omskriven i olika mediala sammanhang. Pivario vill med detta passa på att poängtera hur otroligt bra tekniken fungerar tillsammans med en lågvarvig dieselmotor likväl som med en högvarvig bensinmotor. Genom erfarenheter och tester är detta bevisat då Pivario haft glädjen att leverera och montera den elektroniska variatorn mot både tillverkare och slutkunder och bestyckat alltifrån snöskotrar till skogsbruks- eller arbetsmaskiner av olika de slag. Efter ett hundratal bestyckningar på olika maskiner så är kunderna eniga, en Pivariovariator förändrar fordonets karaktär till det bättre. Produkten är av mycket hög kvalitet, gör skillnad i- och ger din Terri fler fördelar och bättre egenskaper.

Se demofilmer>>


Hydrostategenskaper

Som tillval och tillbehör kan du montera ett dubbelkommando på din maskin. Antingen du vill ha en extra manöverpanel att sätta bredvid kranspakarna eller den populära ”körspaken” vilken ger dig steglös utväxling för att optimalt nyttja kraften ur motorn. Den är dessutom otroligt enkel att använda, för spaken framåt och lika mycket klämmer variatorskivorna åt kring remmen. På så vis får du ner kraften i backen.

Läs mer...


Ny ägare o Adress för Pivario»
Ny ägare o Adress för ...

Microcar»
Pivariovariator på Micr...

Extrautrusta din Alstor med hydrauliska bromsar»
Nu lanserar Pivario hydr...

Testa ALSTOR på demonstrationsdag»
Testa ALSTOR på Pivario...

John Deere Gator HPX 4x4»
Pivario test på John De...

TERRI»
Pivario på TERRI...

VIMEK 606»
Pivario på VIMEK...

PIVARIO AB | Offerdalsvägen 25, Box 41, SE-835 21 KROKOM, Sweden | Phone: +46 (0)70 524 33 81 | Fax: +46 (0)640 616 26 | www.pivario.com